Señorio de Otazu

[GROUP_IMAGE]

Gelegen op slechts 8 km van Pamplona, omringd door de Sierra del Perdon en Sarbil, en de rivier Arga, welke de natuurlijke grens van het landgoed vormt, ligt Bodega Otazu, het meest noordelijke wijndomein van Spanje dat rode wijn produceert. Dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van de bodem en het microklimaat, zijn de wijnen van Bodega Otazu complex en zeer verschillend van die geproduceerd in de rest van de regio.Sinds 2009 is Bodega Otazu één van de 14 wijnhuizen in Spanje met het certificaat "Vino de Pago", het hoogste niveau dat een wijngaard in Spanje kan behalen.

Daardoor kan Bodega Otazu wijnen maken onder hun eigen benaming "Denominación de Origen Protegida Pago de Otazu".

Deze categorie wordt slechts verleend aan wijngaarden met een uitstekend klimaat en bodem die door een zorgvuldige bereiding intrinsieke bijzondere kwaliteitswijnen produceren. Daarnaast moeten alle gebruikte druiven van het eigen domein afkomstig zijn. Bij Señorio de Otazu beleeft men de geschiedenis, de kunst en maken ze bovendien voortreffelijke wijnen.


Bekijk de wijnen van Señorio de OtazuTerug naar het wijnhuizenoverzicht

Verkooppunten

Onze wijnen zijn bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze verkooppunten te bekijken.

Lees verder

Restaurants

Onze wijnen zijn bij diverse restaurants verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze restaurants te bekijken.

Lees verder

Galladio World Products • Korssendijk 32 • 2811 HK Bodegraven-Reeuwijk • T +31 (0)182-331096 • F +31 (0)182-331091 • worldproducts@galladio.nl