Señorio de San Vincente

[GROUP_IMAGE]

Al vijf generaties lang, sinds 1980, is de familie Eguren toegewijd aan de wijnbouw; het familiebedrijf produceert de beste wijnen van Rioja. Kennis en traditie zijn van cader op zoon overgedragen, terwijl tegelijkertijd nieuwe technologieen zijn toegepast. De vierde generatie specialiseert zich in wijnen van zes individuele wijngaarden. Het vakmanschap van de familie drukt een onmiskenbaar en zeer persoonlijk stempel op de wijnen. De wijnmakerijen hebben zowel in Spanje als internationaal prestige verworven, wat onder meer blijkt uit de vele onderscheidingen die de wijnen hebben gekregen.
De wijngaard La Canoca (18 ha. ) in de omgeving van San Vicente de La Sonsierra produceert een variëteit met 100% Tempranillo Peludo. In 1991 was de eerste Señorío de San Vicente een feit.Deze wijn betekent de doorbraak voor de rest van de neo-klassieke wijnen van Sierra Cantabria: een voorbeeld van één variëteit verbouwd in één wijngaard en aangemerkt als dé exclusieve wijn van de wijnmakerij (een wijngaard, een variëteit, een wijnmakerij, een wijn).


Bekijk de wijnen van Señorio de San VincenteTerug naar het wijnhuizenoverzicht

Verkooppunten

Onze wijnen zijn bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze verkooppunten te bekijken.

Lees verder

Restaurants

Onze wijnen zijn bij diverse restaurants verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze restaurants te bekijken.

Lees verder

Galladio World Products • Korssendijk 32 • 2811 HK Bodegraven-Reeuwijk • T +31 (0)182-331096 • F +31 (0)182-331091 • worldproducts@galladio.nl