Viñedos Sierra Cantabria

[GROUP_IMAGE]

Kennis en traditie zijn van vader op zoon overgedragen, terwijl tegelijkertijd nieuwe technologieën zijn toegepast. De vierde generatie specialiseert zich in wijnen van zes individuele wijngaarden. Het vakmanschap van de familie drukt een onmiskenbaar en zeer persoonlijk stempel op de wijnen. De wijnmakerijen hebben zowel in Spanje als internationaal prestige verworven, wat onder meer blijkt uit de vele onderscheidingen die de wijnen hebben gekregen.
De ca. 100 ha. wijngaarden in San Vicente, Laguardia en Labastide zijn erg goed gesitueerd en bijzonder goed verzorgd.De wijnstokken zijn tussen de 1 en 70 jaar oud; het merendeel is ouder dan 25 jaar.
De unieke wijngaarden van Viňedos Sierra Cantabria zijn gelegen in de Rioja Sonsierra en een klein gedeelte in Rioja Alavesa. Het wijnhuis produceert oenologische juweeltjes: uitstekende neo-klassieke wijnen.


Bekijk de wijnen van Viñedos Sierra CantabriaTerug naar het wijnhuizenoverzicht

Verkooppunten

Onze wijnen zijn bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze verkooppunten te bekijken.

Lees verder

Restaurants

Onze wijnen zijn bij diverse restaurants verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze restaurants te bekijken.

Lees verder

Galladio World Products • Korssendijk 32 • 2811 HK Bodegraven-Reeuwijk • T +31 (0)182-331096 • F +31 (0)182-331091 • worldproducts@galladio.nl