Wijnhuizen

Finca Agostino

Finca Agostino is het verhaal van drie broers en één zus: Vincenzo, Rosalía, Sebastian en Miguel Agostino, die hun kindertijd in Mendoza hebben doorgebracht voordat ze in de jaren zestig met hun gezin in Canada zijn gaan wonen. De herinnering aan Mendoza bleef in hun gedachten als het land van hun jeugd; een periode van hun leven gedeeld met hun grootvader Sebastiano, omringd door de wijngaarden waarin hij werkte als een "aannemer-wijnboer".

Casas del Bosque

Casas del Bosque begon in 1993 in Casablanca Valley, 70 km van de hoofdstad Santiago. De winery werd genoemd naar de ‘casas del bosque’ die hier ooit stonden; lemen huisjes omringd door een bos van olijf- en pijnbomen. Vandaag de dag beschikt de familie Cunéo over een wijngaardareaal van 237 hectare, met als wijnmaker de Nederlander Meinard Jan Bloem.

Señorio de Otazu

Gelegen op slechts 8 km van Pamplona, omringd door de Sierra del Perdon en Sarbil, en de rivier Arga, welke de natuurlijke grens van het landgoed vormt, ligt Bodega Otazu, het meest noordelijke wijndomein van Spanje dat rode wijn produceert. Dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van de bodem en het microklimaat, zijn de wijnen van Bodega Otazu complex en zeer verschillend van die geproduceerd in de rest van de regio.

 

Cava Varias

Het wijnhuis Varias is opgericht in 1918 door de familie Miro in Sant Sadurni d'Anoia in Alt Penedes, de bakermat van de D.O. Cava

Valdecuevas

Valdecuevas, gelegen in de Rueda, betekent letterlijk Vallei van de Grotten,gebruikt om wijnen te bewaren en te koelen. 

El grillo y La luna

El Grillo y La Luna is ontstaan uit de droom van twee families Calvo en Pan die hun droom in 2008 tot werkelijkheid hebben gemaakt.

Viñedos Sierra Cantabria

Al vijf generaties lang, sinds 1870, is de familie Eguren toegewijd aan de wijnbouw; het familiebedrijf produceert de beste wijnen van Rioja.

Viñedos de Paganos

De wijnmakerij Viňedos de Paganos is door de familie Eguren in 1998 aangelegd. Doel:  hoog kwalitatieve wijnen met moderne signatuur.

Señorio de San Vincente

In 1991 was de eerste Señorío de San Vicente een feit: een doorbraak voor de rest van de neo-klassieke wijnen van Santa Cantrabria.

Dominio de Eguren

De druiven van de wijnen Dominio de Eguren komen uit - door het familiebedrijf Eguren - exclusief geselecteerde  Spaanse wijngaarden.

Bodegas Gutièrrez de la Vega

Oenoloog Felipe Gutierrez de la Vega richtte zijn wijnmakerij in 1987 op in het verre bergdorp van Parcent, gelegen tussen valleien en bergen.

Verkooppunten

Onze wijnen zijn bij diverse verkooppunten verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze verkooppunten te bekijken.

Lees verder

Restaurants

Onze wijnen zijn bij diverse restaurants verkrijgbaar, klik hier om het overzicht van onze restaurants te bekijken.

Lees verder

Galladio World Products • Korssendijk 32 • 2811 HK Bodegraven-Reeuwijk • T +31 (0)182-331096 • F +31 (0)182-331091 • worldproducts@galladio.nl