GWP beeldmerk

Over ons

Persoonlijke service hoog in het vaandel

Galladio World Products is een boutique importeur,
gespecialiseerd in wijnen uit Spaanstalige landen cq gebieden.

Kwaliteit staat bij Galladio World Products centraal in de keuze voor de wijnen in ons assortiment.
Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste domeinen: veelal kleinere (familie)bedrijven die al generaties lang druiven verbouwen met oog voor kwaliteit en respect voor de natuur en het terroir.

Het bezoeken van de wijnhuizen in het land van herkomst en het beleven en delen van de passie voor wijn en wijnbouw met de eigenaren en de wijnmakers zijn voor ons cruciaal. De samenwerking bestaat immers niet alleen uit de verkoop van wijn, maar zeker ook uit het delen van gemeenschappelijke waarden over hoe wij dienen om te gaan met elkaar, het milieu, het terroir, de wijnranken en natuurlijk de gecombineerde beleving van wijn en spijs.

Het veelvuldig bezoeken van gebieden waar wijn en spijs een belangrijke rol spelen en (internationale) wijnbeurzen is daarbij een belangrijke en onuitputtelijke bron van inspiratie.

Momenteel importeren wij wijnen van diverse gerenommeerde wijnhuizen uit Spanje, Argentinië en Chili.

Als boutique importeur leveren wij met name aan de gespecialiseerde wijnvakhandel, de horeca en bepaalde business to business partners.

Op onze website houden wij u op de hoogte van de wijnhuizen die wij mogen vertegenwoordigen, alle door hen geproduceerde wijnen, de internationale awards die de wijnen hebben verkregen en vindt u natuurlijk en overzicht van onze partners waar onze wijnen verkrijgbaar zijn.